Infestors

Kidnappet del 2

The badgers bliver enige om, at tage op tilLars Ungnam for at få Hym.
The badgers forsøger at rejse over nordpasset, men bliver fanget I en snestorm og bliver nødt til at tage ind på et nedlagt kloster for at søge ly for vinden…

Vi mister en mand til en dark mantel, som det dog lykkes at nedkæmpe. Ulrik “The blody wall” piller hereafter ved et par skeletter, der vågerne. Efter en kort kamp får vi nedkæmpet skeletterne og begiver os ned I kælderen. Efter at have undersøgt kolsteret og læst de dagbøger der er star det tydeligt at klosteret er forbandet. Efter en kamp med to stengolems lykkes det at komme ind I abbedens kammer.

Mens vi taler mærker vi, at det bliver koldere. Vi vælger at lave stand I kælderen ved fyret og laver en fælde af olie og kul. Der bliver vi angrebet af en Haunt. Efter en kamp, hvor Jonatan fumler to gange og der går ild i Ulrik træder Thomas igen i karakter og dræber haunten, med hans spyd.

Comments

cbalslev

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.