Thomas Crestwood

Description:

Personlighed:
Thomas er loyal og pligtopfyldende og forsøger altid at overholde de aftaler han indgår.

Han er pragmatiker og går altid mere op i at løse problemet og mindre i hvordan opgaverne bliver løst. Han studere ikke magi for at blive den største magiker, men for at få værktøj til at løse problemer med.

Thomas har ikke et ønske om, at være leder og stå forrest. Han har det meget bedre ved at være bagved og rådgive og hjælpe.

Thomas har tidligere være meget aktiv ud i at jage kvinder, men efter, at han har fået arret i hovedet er han blevet meget tilbageholdende overfor kvinder.

Bio:

Thomas er født som 6 barn ud af 11. Hans forældre er selvejende bønder, der ejer en meget lille gård og en smule land. Thomas sendt op for at tjene på den lokale borg som seks årig. Der arbejder han i smedjen. Da Thomas er 8 kom en troldmand(Arkus the elementar) på borgen, som opdager, at Thomas har talent for magi. Han tager Thomas ind som hans lærling og oplærer ham som artefaktmagiker i elementar magi. Arkus dør efter 10 års tjeneste og der kommer en ny troldmand(Charles) på borgen. Charles er mentalist og begynder at oplære Thomas i mentalisme.
Da Thomas er 23 roder baronen sig ind i en krig med en af hans nabo baroner. Krigen trækker ud over mange år, men går dårligere og dårligere for baronen. For at vende krigslykken opretter baronen en speciel deling af erfarne krigere. Thomas bliver sat ind i den deling for at understøtte den med magi. De kæmper godt og hårdt og er efter et pr år ved at få vendt krigslykke, men lige pludseligt vender krigslykken igen og i løbet af et par måneder taber de krigen. Krigen ender i et stort slag, hvor Thomas’ hær bliver helt udraderet og kun få overlever. Thomas bliver ramt i hovedet af en morgenstjerne og vågner først flere dage, hvor Siri har plejet ham tilbage til livet.

Thomas har altid været en pæn dreng(Uds 14), hvilket hans mor har været meget stolt af. Efter at have fået morgenstjernen i hovedet har Thomas fået store venstre side af hoved og ansigtet(uds. 8). Det er Thomas flov over hans udseende og gør hvad han kan for skjule det. Arret kløer når det er koldt eller varmt og Thomas har en dårlig vane med at klø i arret når han tænker. Thomas har ikke været hjemme hos sin mor siden han blev slået ned, blandt andet fordi han er flov overfor sin mor over at han er blevet arret.

Thomas Crestwood

Infestors cbalslev